Kerttechnika

Néha a profiknak is elkel egy kis segítség – a mi vállalkozásunk hosszú ideje azon dolgozik, hogy kertépítő kis és nagy cégek sikereihez járuljon hozzá sokrétűen. Sokrétűen? Igen: mi pontosan ismerünk minden szegmenst a kertépítésben, ahol a kertépítők segítségére lehetünk, s ez nem véletlen – cégünk évtizedes múltjában volt egy szakasz, amikor mi is kertépítéssel foglalkoztunk, s ebben az időszakban szorgalmasan gyűjtögettük a tapasztalatokat.

Kerttechnikai nagykereskedelem: vakondhálótól a fenyőkéregig

Kereskedelmi és tervező társaságunk manapság elsősorban kertépítő vállalkozásokat tudhat ügyfelei körében – ebből következően kerttechnikával foglalkozó nagykereskedelmi tevékenységünk a meghatározó. Természetesen senkit nem küldünk el: mivel üzletünkben készséggel szolgálunk ki magánszemélyeket is, ezért a részükről esetlegesen felmerülő kerttervezési, -építési igényeket átirányítjuk partnereinkhez – ilyen kellemes hozadéka is lehet egy hosszú távú, korrekt üzleti kapcsolatnak.

Öntözés- és szivattyútechnikában, kerti tavakban és gyepszőnyegben segítünk Önnek specialistává lenni

Jó néhány területen igazi specialistának számítunk: kiváló minőségű kerttechnikai berendezésekkel állunk megrendelőink rendelkezésére – öntözés- és szivattyútechnikában, a kerti tavak területén, hisszük, nehéz lenne olyasmit kérni, amit ne tudnánk rövid határidővel, versenyképes áron teljesíteni. Otthonosan mozgunk a gyepszőnyegek világában is – természetesen itt is a leginkább elterjedt, Európa-szerte bevált anyagokat forgalmazzuk nagy tételben és segítünk partnereinknek a zöldfelületek szakértőjévé lenni. És büszkék vagyunk rá, hogy gyakorlatilag bármilyen kertépítési anyagot, kertépítési eszközt, kertépítési segédeszközt megtalálhat nálunk bárki.

Pénztártól való távozás után…nálunk ingyenes öntözéstechnikai tanfolyamot kap!

Fontosnak tartjuk, hogy kapcsolatunk partnereinkkel ne érjen véget a pénztárnál – ez nem kevesebbet jelent, mint hogy szívesen át is adjuk, amit tudunk: vásárlóinkat megtanítjuk, hogyan használhatják szakszerűen az általunk forgalmazott kerttechnikai berendezéseket, ők pedig továbbadhatják az információt a végfelhasználóknak. Aligha kell mondanunk, hogy ez a módszer azért is nagyon hasznos, mert szakszerű használat mellett lényegesen kevesebb meghibásodás, probléma merülhet fel, kertépítő partnereinknek így több ideje marad a tényleges munkájukra a professzionális kertépítésre – vásárlóink, ügyfeleink még elégedettebbek lehetnek, velünk is.