Tanfolyam

Örömmel tesszük közzé, hogy öntözőrendszer tervezői-telepítői tréning sorozatot indítunk.

Mert szeretnénk segítséget nyújtani az öntözőrendszerekkel foglalkozó szakembereknek, kertépítő, öntözéstechnikával foglalkozó cégeknek.

Öntözős tanfolyam Önöknek

Szerénytelenség nélkül mondhatjuk: területünkön a hazai kerttechnikai piac élvonalában foglalunk helyet. A szakmában eltöltött hosszú éveink tapasztalatait adjuk tovább partnereinknek. Tanfolyamunk anyagát írásban is megkapják a jelentkezők, és igyekszünk minden résztvevő speciális igényeihez igazítani azt a tudáshalmazt, amit közvetítünk.

Hiszen mi sem természetesebb, mint hogy mást szeretne megtudni az, aki öntözéstechnikai szervizeléssel foglalkozik, mint az, aki e tárgykörben tervez; ismét másra van igénye a kivitelezőknek, s másra azoknak, akik például újonnan felvett kollégáik ismereteit szeretnék elmélyíteni kissé…

Öntözőrendszer tréning ingyen

Hadd folytassuk most néhány, talán hihetetlennek tűnő, de igaz részlettel: kezdjük talán azzal, hogy öntözéstechnikai tanfolyamunk ingyenes. Nem, ne tessék keresni az apró betűket – ingyenes, csak így, minden további kötelezettség nélkül. Mondhatjuk tovább is? Jó: márkafüggetlenek vagyunk, ami annyit jelent, hogy nem csupán egy bizonyos, általunk favorizált céghez kapcsolódó információkat közvetítünk.

Oklevelet adó tréning a professzionális öntözésről, kötelezettség nélkül

Tanfolyamunkról minden résztvevője öntözőrendszer tervezői oklevelet is kap. Végül eláruljuk azt is: nem, nem kötelező nálunk vásárolnia annak, aki minket választ. Nem kötelező – de persze nem is tilos: ha velünk kerül kapcsolatba, úgyis meglátja, mire gondolunk….

Miért csináljuk?

Megértjük, ha most azt kérdezi: akkor miért csináljuk? Nos, cégünk, a Sateam Kft. hosszú ideje elkötelezettje a minőségi öntözésnek – pontosan tudjuk, hogy minőségi kertkultúra enélkül nem létezhet. Márpedig nekünk fontos, hogy ügyfeleink szép kerteket tartsanak fenn, hosszú távon… – s hogy minél profibban tehesse, keressen minket!