Reklámajándékok, emblémázás

Ha azokat a szavakat hallja, hogy reklám, marketing, promóció, mi az, ami elsőként az eszébe jut?

A televíziós vagy rádióreklámok? Netán az internet és közösségi média nyújtotta lehetőségek? Óriásplakátok, világító reklámok, egyéb köztéri megjelenések, szórólapok, reklámajándékok?  Vagy  mind összességében?

Mit gondol, vajon melyik az, ami a legnagyobb, akár milliárdos forgalmú vállalatoknak és a legkisebbeknek is hatékony marketingeszköz lehet?

Első válaszként kézenfekvő és nagyszerű ötlet a közösségi média. Ám olyan cégeknél, akik partnereire nem a számítógép- és internethasználat a legjellemzőbb, illetve ügyfeleikkel nem online felületen, hanem jobbára személyesen találkoznak, mégsem tűnik 100%-osan hatékonynak. Igaz?

A televíziós, rádiós, valamint köztéri plakátkampányok pedig magas költségük miatt nem működhetnek a legtöbb vállalkozás esetében.

Teljesen jogos, ha a fentiek fényében felmerül Önben a kérdés:

Hogyan érjem el ügyfeleimet? Hogyan jusson egyből az én vállalkozásom az eszükbe, amikor egy bizonyos szolgáltatást keresnek?

A válasz egyszerű!

Gondoskodjon róla, hogy mindig szem előtt legyen!

Érje el, hogy potenciális partnerei, vásárlói a lehető legtöbb helyen megpillanthassák cége logóját, elérhetőségét. Öltöztesse munkatársait vállalkozása arculati elemeivel ellátott munkaruhába (póló, sapka, kabát) vagy lepje meg partnereit cége arculatát is tartalmazó ajándéktárgyakkal: tollakkal, bögrékkel, kisebb-nagyobb értékű reklámajándékokkal, pl:  kulcstartó, baseball sapka, esőkabát, kötény, alumínium kulacs, poháralátét, stb…

Ne gondolja, hogy a régi, jól bevált reklámeszközök ma már hasztalanok! Ha munkatársai vagy adott esetben ügyfelei cége logójával ellátott pólókat, sapkákat, kabátokat viselnek, bármerre járnak, mindenki tudni fog arról, hogy mivel foglalkoznak, és hol érhetik el Önöket.

Nem jár le a hirdetési idő, nem kerül olvasás nélkül a kukába, mint a szórólapok vagy épp karácsonyi üdvözlőkártyák nagy része.

Hasznos tudnivalók emblémázott termékeinkről:

  • egyes termékeinkből akár egyetlen példányt is rendelhet
  • rövid gyártási határidővel dolgozunk, kb 2 munkanap alatt elkészülhet terméke
  • minél nagyobb példányszámú a rendelése, annál kedvezőbb darabáron tudjuk legyártani személyes átvételre és házhozszállításra is van mód.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

11 + 12 =