Márkafüggetlenül a legjobbat ajánljuk

Az elmúlt 15 évben azon dolgoztunk, hogy partnereink mindig azt kapják, amire leginkább szükségük van. Büszkék vagyunk arra, hogy márkafüggetlen nagykereskedésként mindig nyugodt szívvel azt adhatjuk, ami ár-érték arányban a legjobb. A jövőben sem teszünk másként: rugalmas kiszolgálással, folyamatosan bővülő termékportfólióval segítünk kertépítőinknek és kertészeti partnereinknek, hogy a legmagasabb minőséget nyújthassák ügyfeleiknek.

Forgalmazott márkáink

Miért van szükségünk öntözőrendszerre?

Sokan idegenkednek az öntözőrendszertől, azt mondják: minek az én kertembe ilyen drága rendszer, esténként kimegyek és megöntözöm a füveg és a virágokat. Ez azonban tévedés.

Milyen előnyei vannak egy jól összerakott öntözőrendszernek? 

  • vizet
  • időt
  • pénzt takarítunk meg, és a növényeink is hosszabb élettartamot kapnak. 

A jól beállított öntözőrendszer kisebb vízfogyasztással, optimális öntözősi idővel, gyorsabban és hatékonyabban juttatja el a vizet a növényekhez és a fűfelületre. A mai modern rendszerek már esőérzékelővel rendelkeznek, a wifi-s vezérlőnek köszönhetően bárhonnan irányíthatóak és ellenőrizhetőek. 

Hogyan kezdjünk neki az öntözőrendszer kiépítéséhez?

A tervezés

Az öntözőrendszerek tervezése kulcsfontosságú ahhoz, hogy egy jól működő, valóban időt, pénzt és vizet megtakarító rendszert hozzunk létre.

A tervezés során figyelembe kell vennünk a terület adottságait, az azon elhelyezkedő növényeket és egyéb tárgyakat, valamint a rendelkezésre álló víznyerési lehetőségeket (kút, csatorna, víznyomás, stb.).

Cégünk vállalja családi házak kertjeinek, társasházak, valamint irodaházak közös zöldfelületeinek, sportpályák, egyéb nagyobb területek öntözőrendszereinek tervezését. A kész tervek mellé – márkafüggetlenségük miatt – javaslatot teszünk ár/értékarányban a legjobb anyagokra, így a terveinket anyagkiírásokkal együtt adjuk át ügyfeleinknek.

 

 Öntözőrendszerek telepítése

Az öntözőrendszerek telepítése a terület kitűzésével kezdődik. A tervek alapján kijelöljük a szórófejek, a szelepdoboz, a vezérlőpanel és az esőérzékelő helyét. Ezt követően indulhat a földmunka. Amennyiben kész gyep esetén telepítjük az öntözőrendszert, érdemes gyepfelszedővel felszedni és visszateríteni vagy gyepszőnyeggel pótolni a felszedett részeket. 

Nagykereskedésünkben megtalálható az öntözőrendszer telepítéséhez szükséges összes alapanyag és kiegészítő: vezérlők, esőérzékelők, idomok, szelepdobozok, kötőanyagok, szórófejek, nyomáscsökkentők, gombák, csövek, fittingek, szűrők, szivattyúk és szerszámok. 

 

 

Öntözőrendszerek téliesítése 

Az öntőzőrendszer téliesítése ürítőszelepekkel és kompresszoros kifújással történhet. A téliesítést évente csak egyszer kell elvégezni, a tartós fagyok beállta előtt. Ekkor sűrített levegőt előállított kompresszort csatlakoztatunk az öntözőrendszer gerinchálózatára.

A rendszert zónánként tudjuk vízteleníteni. Amikor az adott zóna szórófején már csak levegő jön ki, akkor lezárjuk a zónát, és lépünk a következőre.  

Figyeljünk arra, hogy a kompresszoron a nyomás ne menjen 4 bar fölé, mert az károsíthatja a szórófejeket.

Tavasszal, általában áprilisban megtörténhet a rendszer újraindítása.

Kiemelt szolgáltatásaink

Tervezés

Küldje el nekünk kertjének tervét vagy alaprajzát, és megtervezzük öntözőrendszerét! Garantáltan az ár-érték arányban legjobb anyagokkal dolgozunk, márkafüggetlenségünk pedig garancia arra, hogy biztosan az Önnek leginkább megfelelőt fogjuk ajánlani!

Kiszállítás

Folyamatosan növekvő gépjárműparkunknak köszönhetően akár másnapra kiszállítjuk a rendelt termékeket, hogy kertépítőink az ország bármely pontján a munkájukra koncentrálhassanak! Rendeléseket e-mailen is leadhatják.

Oktatás és szaktanácsadás

Öntözéstechnika iránt érdeklődő kertépítőknek évente több alkalommal ingyenes tanfolyamot tartunk, amelyen megismerhetik a legújabb termékeket és módszereket és elsajátíthatják az öntözőrendszerek telepítéséhez szükséges szaktudást.

További márkák, amelyeket megtalál nálunk

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

36 23 453 453

sateam@sateam.hu

2092 Budakeszi, Pátyi út 57.

Segítünk megépíteni álmai kertjét!

Ha szakmai segítségre van szüksége, vagy kertépítőt keres kertjének megépítésére, keressen minket és segítünk megtalálni Önnek a legjobbat!