Sateam Kft. – kerttechnikai nagykereskedés

15 éves múlttal rendelkező vállalkozásként szinte mindent tudunk arról, mi kell egy gyönyörű kerthez. Legyen szó öntözőrendszerről, tó- vagy medencetechnikáról, gyepszőnyegről, tápanyagokról (trágya, tápoldat), dekorációról (fenyőkéreg, mulcs), kerti világításról vagy éppen kerti szerszámokról, kertépítői partnereink nálunk mindent megtalálhatnak.

Elérhetőségeink

+36 23 453 453

sateam@sateam.hu

2092 Budakeszi, Pátyi út 57.

Nyitvatartás

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG: 8 ÉS 17 ÓRA KÖZÖTT

A fenntartható kertekért dolgozunk

Kerttechnikai nagykereskedésként termékeink mellé kertépítő partnereinknek ingyenes szaktanácsadás is nyújtunk. 

Tervezés és előkészítés

Amiben a kertépítőknek segítünk: beméretezzük a szivattyút, megtervezzük a kerti világítást és részletes tervet készítünk az öntözőrendszerről a legmodernebb, ár-érték arányban legjobb alapanyagokat anyagkiírással kiegészítve. 

Kertfenntartás, kertápolás

Amikor saját kertes ház mellett döntünk, akkor jó tisztában lenni azzal, mivel jár egy kert fenntartása. Sokan ezt is szakemberre bízzák, mi pedig nekik nyújtunk támogatást: szaktanácsadás és raktárról történő azonnali kiszolgálást.

Kisgépek, kerti szerszámok

Kisgépekkel és kerti szerszámokkal foglalkozó üzletágunk megoldást kínál a felmerülő igényekre: raktárkészletről megvásárolhatóak eszközeink. Bérgépparkunkat a kertépítők igényei szerint építettük fel, így akár partnereink kölcsönözhetnek is.

Öntözőrendszerek

Gyepszőnyeg

Tó- és szivattyútechnika

Kerti szerszámok és gépek

Kerti világítás és térkövek

Fenyőkéreg

Medencetechnika és karbantartás

Öntözőrendszer nélkül nincs kert

A szeszélyes időjárás, a globális felmelegedés eredményeként mára már nem lehet kizárólag a természetre bízni, hogy gyönyörű kertjeink, szép zöld füvünk és  növényeink legyenek. Az időjárás kiszámíthatatlan, és mivel mi magunk is állandóan úton vagyunk (munkába, gyermekekkel, kirándulni, nyaralni, telelni), így elengedhetetlen a kerti öntözőrendszer kiépítése, legyen szó a veteményesről, a virágokról vagy a gyönyőrű gyepünkről. Amit mi tudunk: márkafüggetlen kereskedésként ismerjük az összes terméket, kertépítőinknek a legjobbat ajánljuk, és a rendszert meg is tervezzük. Szaktanácsadással segítünk a beüzemelésben és a szervizelésben is!

Kerti gépek és szerszámok forgalmazása

Kínálatunkban robotfűnyírók, elektromos és benzines fűnyírók, fűkaszák, lombszívók, kerti szerszámok: metszőollók, ágvágók és minden, a kert fenntartásához szükséges kisgép megtalálható. Kertépítőink kedvezménnyel vásárolhatnak vagy akár bérelhetnek is!

Kertépítési segédanyagok

Kertépítés során számos olyan kiegészítőre szükség van, amelyet hol a felszínen, hol a felszín alatt segíti a gyönyörű kert kialakítását: gyepszegély, gyeprács, tömlők, szivattyúk, trágyák, tápok, takaróhálók, vakondhálók, karók, támasztók, védőfóliák, fűmagok és geotextília, tószűrő, tófólia mind-mind olyan termékek, amelyek szintén megvásárolhatóak nálunk.

Fenyőkéreg – a kertünk dísze

Visszatartja a gyomokat, megtartja a nedvességet. Igen, ez a fenyőkéreg. Sokan dekorációként használják, de nem tudják, hogy  milyen jót tesznek a növényeikkel. A kéreg hosszasan megtartja a nedvességet, így ritkábban kell öntöznünk.

Kereskedésünkben készletről, azonnal kapható többféle, eltérő méretű fenyőkéreg attól függően, milyen célra szeretné használni.

Gyepszőnyeg – gyönyörű gyep

Szeretne sétálni saját kertjében már a füvesítés napján? Szeretné, hogy frissen elkészült kertjében mire hazaér gyönyörű gyep várja? Akkor Önnek sem kérdés, hogy a nyugaton már régóta általános módszert, a gyepszőnyegezést válassza! 

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a gyepszőnyeg előállítás is füvesítéssel indul. A fűmagvetés után a gyepiskola mintegy 14-16 hónapig szakszerűen neveli a gyepet: folyamatosan biztosítja a tápanyag utánpótlását, hetente többször nyírják, folyamatosan gyomirtózzák, mire az eléri a beépíthető állapotot és felszedésre kerül.

Kerti világítás – csináld magad!

A Plug and Play rendszer lehetővé teszi, hogy Ön is nagyszerű világítást telepíthessen. A Garden Lights választék, villamossági szakember segítsége nélkül könnyen és egyszerüen telepíthető világító rendszert kínál. Minden lámpa 2- vagy 3- méter hosszú kábellel és cseppvédett csatlakozóval van ellátva. A csatlakozók bárhol rákapcsolhatóak a transzformátortól vezetett alacsonyfeszültségű vezetékre. Minden vezeték könnyen összeköthető a közös csatlakozók segítségével.

Kerti gépek, szerszámok, robotfűnyíró

 

Portfóliónkban minden kerti és ipari kisgép megtalálható. Legyen szó fűnyíróról vagy kis kerti gépről (fúró, benzines és akkus gépek), segítünk megtalálni az ár-érték arányban leginkább megfelelő.

A fűnyíróipar legújabb találmánya a robotfűnyíró. Egy egyszerű telepítéssel és a megfelelő vezetékvezetéssel a fűnyírás új szintre léphet. A kert jellegétől függően maximum a szegélymentén kell gondozni a gyepet, minden más egyszerűen, akár a karosszékből is irányítható, ellenőrizhető.

Kerti burkolatok – tartós és elegáns

Az Önhöz érkező barátokat elsőként a burkolat látványa fogja majd meg. Kínálatunkban a térkövek széles választéka megtalálható. Nézze meg innovatív kavicsburkolatunkat is, és ha kérdése van, látogasson el hozzánk, segítünk a megfelelő kiválasztásában! 

Keressen minket, márkafüggetlen kereskedésként segítünk a legjobb kiválasztásában!

kérdezzen tőlünk most!

Elégedett vásárlóink

“Akármit kerestem, mindig megtalálták nekem!”

Kertépítőként  számos olyan igénnyel találkoztam  ügyfeleim részéről, amelyre még én magam sem tudtam a megoldást. A Sateam  Kft-vel közösen azonban mindig  kitaláltunk valamit!

“Amikor az ügyfél kérésére minél gyorsabban szeretnél haladni, de hiányzik valami, a Sateam-nél azonnal segítenek!”

“Amikor az utolsó simításokat végzed a kerten, és az öntözőrendszer mégsem akar beindulni…”

Tudják, hogy az én sikerem az ő sikerük is, így mindig azonnal segítenek a megoldásban.  Volt, hogy az  ország másik felére elhoztak egy darab kis alkatrészt, hogy a rendszer működjön és át tudjuk adni időben a kertet. A szaktudás náluk garantált, és ezt szívesen meg is osztják mindenkivel!

Elérhetőségeink

 

+ 36 23 453 453

sateam@sateam.hu

2092 Budakeszi, Pátyi út 57.

Segítünk megtalálni kertjének építőjét!

Közép-Magyarország egyik legnagyobb kerttechnikai centrumaként nem ismerünk lehetetlent! Ha van egy ötlete vagy már konkrét elképzelésekkel rendelkezik, keressen fel minket, megtaláljuk Önnek a legjobb szakembert és ár-érték arányban a legmegfelelőbb termékeket!