Kertépítési segédanyagok

Kertépítés során számos olyan kiegészítőre szükség van, amelyet hol a felszínen, hol a felszín alatt segíti a gyönyörű kert kialakítását: gyepszegély, gyeprács, tömlők, szivattyúk, trágyák, tápok, takaróhálók, vakondhálók, karók, támasztók, védiőfóliák, fűmagok és geotextília mind-mind olyan termékek, amelyek szintén megvásárolhatóak nálunk.

Kertfenntartási anyagok

Célzott és tudatos gyep-trágyázással a pázsit tápanyag-utánpótlását biztosítjuk. Trágyák, tápanyagok az év minden időszakára.

Kertépítési anyagok

Vakondháló, gyepszőnyeg, növényvédő anyagok, fűmagok széles választékban, gyepszegélyek.

Szivattyútechnika

Szivattyúk, szivattyúvezérlések, műanyag aknák és elektoros kiegészítők öntözőrendszerhez.

Tóépítés és tóápolás

Kerti tavak építéséhez és karbantartásához szükséges vegyszerek, takaró -és merítőhálók, UV izzók, tóporszívók, szűrőrendszerek, tófólia, patak- és vízjátékszivattyú, geotextília.

Csepegtető - és balkonöntözés

Balkon- és csepegtetőönözéshez szükséges csövek, gombák, mikroszórók, vezérlők, szűrők és vízszerelési kiegészítők. 

Kerti világítás

A Garden Lights választék, villamossági szakember segítsége nélkül könnyen és egyszerüen telepíthető világító rendszert kínál.

Kerti szerszámok

Kerti munkálatokhoz szükséges kerti szerszámok (ágvágók, ásók, lombgereblyék, metszőollók) a legjobb márkák képviselőitől.

Kertészeti gépek

Minőségi kerti gépek és kiegészítőik  kiemelkedő választékban. Fűnyírók, fúrók, vésők, robotfűnyírók és egyéb kerti kisgépek.

Hobby kert

Hobbikertészkedéshez és otthoni kertekbe való kiegészítők (karók, futtatók, védőfóliák, árnyokolóhálók, belátásgátlók, térelválasztók, kerítéstakarók).

Medencetechnika

Kerti medencék működtetéséhez szükséges kiegészítők, medencevilágítás és gépészet. 

Egyéb kertépítéshez szükséges termékeink

Gyepszegély

Ahhoz, hogy a növényeket és a fűfelületet elválasszuk egymástól, gyepszegélyre van szükség. Választhat a földbe süllyesztett, tartós, újrahasznosított műanyagból készített szegélyeink, a speciálisan térkövezéshez használt szegélyek vagy a látható, dekorszegélyek közül is.

Gyeprács

Amikor ragaszkodunk a füves területhez, de az igénybevétel akkora, hogy a fű önmagában már nem bírja el a terhelést, akkor meg kell erősítenünk azt műanyag gyepráccsal, vagy gyephézagos térkővel. Az, hogy melyiket választjuk, attól függ, milyen terhelés éri majd a területet. 

Zöldfal (wonderwall)

Kültéren és beltéren egyaránt használható a beépített víztárolóval ellátott zöldfal. A műanyag edények magas minőségű, újrahasznosított polipropilénből készül. Minden egység rendelkezik beépített öntözőrendszerrel, melyek pontosan illeszkednek egymáshoz.

Fenyőkéreg

Ma már szinte minden kertben használnak fenyőkérget: talajtakarásra, gaz ellen, nedvességtartó képessége miatt vagy dekorációs céllal. 4 különböző típussal, állandó raktárkészlettel és gyors, akár másnapra történő kiszállítással várjuk ügyfeleinket. További információ: www.fenyokeregnagykereskedelem.hu 

Kerti csapok

Az általunk forgalmazott kerti csapok inoxból készülnek, így rendkívül tartósak. Fél- másfél óra alatt telepíthetőek, nem igényelnek különösebb. szakértelmet. Az oszlop alján kiálló 40 cm-s vízcsövet kell kevés betonnal stabilizálni. A termék az összes szerelvényt tartlamazza: horganyzott vízcsővet, kifolyószelepet, gyorscsatlakozót. 

Egyéb szolgáltatásaink

Tervezés

Küldje el nekünk kertjének tervét vagy alaprajzát, és megtervezzük öntözőrendszerét! Garantáltan az ár-érték arányban legjobb anyagokkal dolgozunk, márkafüggetlenségünk pedig garancia arra, hogy biztosan az Önnek leginkább megfelelőt fogjuk ajánlani!

Kiszállítás

Folyamatosan növekvő gépjárműparkunknak köszönhetően akár másnapra kiszállítjuk a rendelt termékeket, hogy kertépítőink az ország bármely pontján a munkájukra koncentrálhassanak! Rendeléseket e-mailen is leadhatják.

Oktatás és szaktanácsadás

Öntözéstechnika iránt érdeklődő kertépítőknek évente több alkalommal ingyenes tanfolyamot tartunk, amelyen megismerhetik a legújabb termékeket és módszereket és elsajátíthatják az öntözőrendszerek telepítéséhez szükséges szaktudást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

36 23 453 453

sateam@sateam.hu

2092 Budakeszi, Pátyi út 57.

Segítünk megépíteni álmai kertjét!

Ha szakmai segítségre van szüksége, vagy kertépítőt keres kertjének megépítésére, keressen minket és segítünk megtalálni Önnek a legjobbat!