Kerti világítás

  • Egy központi 230 voltos csatlakozó elegendő a kert nagy részének betáplálására egy 12 voltos transzformátor segítségével. Ez a csatlakozó lehet a házában, a garázsban, vagy egy vízálló kültéri csatlakozó is. 

  • A 230 voltos rendszerrel ellentétben a 12 voltos rendszer nem igényel fél méterrel a föld alá telepítendő vezetékrendszert, így átvezetheti a kábeleket kerítéseken és falakon is.

  • A terheléstől megfelelően a maximális lehetséges kábelhossz lehet akár 80 méter is.

  • Extra biztonság bebiztosítására használhatja az időzítős alkonykapcsolóinkat vagy a mozgásdetektorainkat.

  • A távirányító segítségével létrehozhat akár 9 külön egymástól független lámpacsoportot is.

Takarítson meg energiát LED világítással!

Könnyen, egyszerűen és biztonságosan tervezhető, telepíthető és változtatható

Csatlakoztatható kábelek és lámpák

Alacsony fogyasztás, hosszú élettartam

Gyors telepítés, do it yourself!

 A Plug and Play rendszer lehetővé teszi, hogy Ön is nagyszerű világítást telepíthessen. A Garden Lights választék, villamossági szakember segítsége nélkül könnyen és egyszerüen telepíthető világító rendszert kínál. Minden lámpa 2- vagy 3- méter hosszú kábellel és cseppvédett csatlakozóval van ellátva. A csatlakozók bárhol rákapcsolhatóak a transzformátortól vezetett alacsonyfeszültségű vezetékre. Minden vezeték könnyen összeköthető a közös csatlakozók segítségével.

Katalógusaink:

Garden Lights katalógus

Light Pro katalógus

Rendeljen most!

Amennyiben kerti világítást szeretne telepíteni vagy ehhez kér szakmai segítséget, látogassa meg üzletünket, vagy írjon nekünk, és segítünk a megfelelő világítás kiválasztásában! 

Ha nem tudja, mit és hogyan világítson meg, melyik lámpa mennyi ideig égjen, milyen színű legyen a világítás, természetes vagy mesterséges fényt szeretne, látogasson el hozzánk, beszéljük át elképzeléseit!

Ha online szeretne rendelni, nézze át katalógusunkat, küldje át e-mailben, melyik tetszene és elküldjük Önnek árajánlatunkat!

Az árajánlat elfogadását követően átveheti a termékeket személyesen, vagy elküldjük Önnek futárszolgálattal is!

 

elérhetőségeink

+ 36 23 453 453

sateam@sateam.hu

2092 Budakeszi, Pátyi út 57.

Segítünk Önnek megtalálni a legjobb kertépítőt!

Szeretné elkészíttetni álmai kertjét? Van esetleg konkrét elképzelése is? Keressen minket elérhetőségeinken és segítünk megtalálni a megfelelő szakembert!