Rólunk

15 évvel ezelőtt családi vállalkozásként indultunk, mára több mint 400 kertépítő munkáját támogatjuk.  Új termékeket, szolgáltatásokat vezetünk be és folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy mindig a legjobbat és a legjobb áron adhassuk.

magas  minőségű szolgáltatást és rugalmasság

Cégünk, a Sateam Kft. 15 évvel ezelőtt kis családi vállalkozásként kezdte meg működését. Öntözéstechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével indultunk. Mára már több mint 400 partnerünk van országosan, akiknek közel 30 munkatársunk nyújt segítséget. Az öntözéstechnikai és egyéb kiegészítő kerttechnikai portfólió mellé az elmúlt években számos egyéb új üzletág került.

9 évvel ezelőtt létrehoztuk a Summerice TM márkát (www.summerice.hu), amely márkanév alatt Európa 4 országában kizárólagos forgalmazóként az NHL által is használt műanyagjégpálya értékesítésével és bérbeadásával vagyunk jelen.

Alapelveink a kezdetektől:

Rugalmasság

Hatékonyság

Folyamatosan bővülő termékkör

Legmodernebb technológia

Kiegészítő szolgáltatások

2016 óta kerti és ipari kisgépek bérbeadásával és forgalmazásával foglalkozó új üzletágat indítottunk, amely támogatja partnereinket abban, hogy egy napra se essenek ki a munkából.

2016 végén elindítottuk emblémázással, céges reklámajándékokkal (www.brandist.hu) és egyedi ajándéktárgyakkal (www.mirandum.hu) foglalkozó üzletágainkat. 

2016 decemberében új telephelyre és bemutatóterembe költöztünk, amelynek köszönhetően nagyobb helyen, kibővített termékportfólióval várjuk ügyfeleinket: megnyitottuk munkaruházati valamint emblémázással foglalkozó üzletágainkat. 

Minőség & Rugalmasság

Eza két legfontosabb irányelvünk, most már 15 éve.

A minőségből nem engedünk: kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyekről azt gondoljuk – aki megveszi, biztosan elégedett lesz vele. Márkafüggetlen kereskedésként mindig az igényekhez igazodó legjobb megoldást javasoljuk.

Partnereink kéréseire mindig rugalmasan reagálunk.

“A szomszéd kertje mindig zöldebb? Teszünk róla, hogy ne így legyen!”

A kertápolás állandó feladat, segítünk, hogy ez élmény is legyen! Termékeink, szolgáltatásaink igénybevételével az Ön kertje biztosan a legszebb lesz a környéken! Legyen szó akár a fűfelület fenntartásáról, akár kerti szerszámokról vagy gépekről, nálunk mindent egy helyen megtalál.

elérhetőségeink

 

+ 36 23 453 453

sateam@sateam.hu

2092 Budakeszi, Pátyi út 57.

Építsük meg együtt álmai kertjét!

Látogasson el hozzánk, vagy írja le elképzeléseit, és mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb szakembereket és ár-érték arányban a legjobb termékeket is!