Szolgáltatásaink

15 éve új termékekkel és szolgáltatásokkal jelentkezünk ügyfeleinknél, igényeikhez, kéréseikhez igazítjuk termékportfóliónkat és szolgáltatatásainkat is!

Szaktanácsadás, információnyújtás

Magunkat is folyamatosan képezzük,  munkatársaink magas szakmai tudással rendelkeznek, és szaktanácsadással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Tervezés

 

Számítógépes tervezéssel és tervezési szaktanácsadással nyújtunk támogatást az öntözőrendszerek telepítéséhez, a szükséges anyagok összeírásához, árajánlatok elkészítéséhez! 

Bérgépszolgáltatás

 

Partnereink részére kerti és ipari kisgépekből álló bérgépparkot tartunk fent, hogy ne álljon meg a munka akkor sem, ha valamelyik gépük meghibásodik.

Kisgépek, kerti szerszámok

Kerti szerszám- és kisgép-készletünkkel segítünk a megfelelő eszközök kiválasztásában. A legjobb márkák (Hitachi, Fiskars, Wolfgarten) megtalálhatóak nálunk.

Tanfolyam

Kertépítő partnereinknek a tavaszi szezon kezdete előtt ingyenes öntözéstechnikai tanfolyamot tartunk, hogy megismerjék a legújabb és a legjobb megoldásokat!

Kiszállítás - akár ingyenesen!

Folyamatosan bővülő gépkocsiparkunkkal (puttonyos, 3,5 tonnás, 12 tonnás teherautó) szállítjuk ki termékeinket ügyfeleinknek, akár már másnapra is. 

Célunk, küldetésünk

Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy partnereinknek magas minőségű szolgáltatást, rugalmas és gyors ügyintézést nyújthassunk. Fejlesztéseink fókuszában ügyfeleink állnak: a nagyobb eladótér, a raktáraink kapacitásának bővítése, autóparkunk növelése a tőlük érkezett visszajelzések alapján történik.

keressen minket elérhetőségeinken!

+ 36 23 453 453

sateam@sateam.hu

2092 Budakeszi, Pátyi út 57.

Segítünk megtalálni Önnek a legjobb megoldásokat!